Blijf op de hoogte

Lees onze nieuwsflitsen

A'J D'R MOR BUN...Want,we mogen weer!!

Vanaf vandaag woensdag 19 mei gaan de DGP clubritten weer van start. 

De kalender op deze website wordt snel geactualiseerd voor de A B C groepen.

Door de beperkende maatregelen die nog van kracht zijn en in verband met het weer, vindt er nog geen grootse opening van het wegseizoen plaats.
De Toer en feestcommissie hoopt dit later dit jaar goed te kunnen maken. ;-)

Let er wel op dat er nog steeds beperkende maatregelen gelden, zoals het houden van voldoende afstand. Kijk anders op de site van NTFU voor meer info.
Www.ntfu.nl

Wij hopen jullie snel bij de clubritten vanaf De Zwaon te zien, om er vervolgens samen nog een mooi seizoen van te maken.

Het Bestuur wenst jullie veel plezier bij de komende ritten.

EIFEL CYCLING CLASSIC 2021

Beste fietsgenoten,

Vorig seizoen zijn veel toertochten in het water gevallen. Hoewel de vooruitzichten goed waren, is de toertocht van de Eiffel Cycling Classic ook afgelast de dag voor het evenement. Omdat de huisjes wel beschikbaar bleven indien gewenst, is een select gezelschap destijds toch afgereisd naar Gunderath. Zij hebben prachtige ritten in de prachtige omgeving aldaar gemaakt, beschreven door Mirko: https://tourclubdegroteplaat.nl/nieuws/26-dgp-eifel-weekend-2020

Vanuit de organisatie van de ECC hebben ze er wel weer vertrouwen in, en traditiegetrouw staat dit evenement weer gepland in het derde weekend van september. Van 17 tot 20 september zal de jubileum-editie (10-jarig bestaan) plaatsvinden. Voor meer informatie en mijn gemak verwijs ik even naar https://www.eifelcyclingclassic.nl/ voor meer informatie. Voor eenieder die mogelijk interesse heeft: kijk even op de site van de ECC en naar dat wat zij organiseren, dan kunnen we vervolgens inventariseren of we ons willen inschrijven.

Kleine voetnoot bij dit alles: ook de ECC is natuurlijk afhankelijk van de (in Duitsland) geldende corona-maatregelen. In geval van afgelasting zijn wij als deelnemers afhankelijk van het beleid van Center Parcs omtrent de betaalde deelname- en verblijfskosten. (Vorig jaar is na enig aandringen het geld teruggestort, maar het kan ook uitgedeeld worden in vouchers; ter illustratie.)

Enfin, kijk er even naar, dan gaan we binnenkort inventariseren wie er mee willen! Op naar een prachtig fietsjaar!

Groet Mirko en Jojk

Kalas Webshop staat weer open

Beste leden, 

Via deze mail informeren we u over het gebruik van uw persoonlijke custom - webshop voor het bestellen van de Kalas Sportswear kleding. Van 15 april tot en met 4 mei is de webshop geopend en kunt u online de Grote Plaat kleding bestellen. Let op, de webshop sluit automatisch, vanaf dat moment is het niet meer mogelijk om de kleding te bestellen. Zorg er dus voor dat u de kleding vóór  dinsdag 4 mei 23:59 uur bestelt!

Inloggen op de webshop 

Klik hier* om rechtstreeks in te loggen op de webshop. U kunt alleen inloggen op de webshop door gebruik te maken van onderstaand wachtwoord. De webshop is op die manier alleen toegankelijk voor leden van De Grote Plaat. 


*Werkt bovenstaande link niet?
Kopieer dan onderstaande link en plak deze bovenaan in uw browser. 
https://myshop.kalaswear.eu/degroteplaatGa vervolgens naar de menu items (HEREN, DAMES, KINDEREN) linksboven in de hoek (zie afbeelding hieronder). Vervolgens verschijnt er een uitklapmenu waarin u uw keuze kunt aangeven.
Let op! Alle categorieën waar de tekst 'CUSTOM' achter staat zijn de artikelen die in eigen design van uw club worden geleverd.

De blauwe arm- knie- en beenstukken die bijpassend bij jullie tenue geleverd worden zijn de volgende:

Armstukken

Kniestukken

Beenstukken

De fluor gele sokken die bijpassend bij jullie tenue geleverd worden zijn de volgende:

Lage sokken

Hoge sokken

Hoge zomer sokken


Update producten 

 Door continue te luisteren naar de feedback van onze klanten hebben wij enkele updates doorgevoerd in onze producten. 
Download onderstaande memo voor meer informatie. 


Memo | Productoptimalisatie


Belangrijke informatie 

Webshop geopend

15 april

Webshop gesloten

4 mei

Verwachte levertijd

Na sluiting van de webshop gaat de levertijd van 9-11 weken lopen.

Afleveradres

Bij het afronden van uw bestelling in de webshop kunt u het gewenste afleveradres invullen. Hierbij is het mogelijk om de kleding bij u thuis af te leveren (+€6,90) of bij de club (gratis). We wensen u veel plezier bij het bestellen van uw kleding! Mocht u na het lezen van deze mail nog vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice via onderstaande gegevens: 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-42 07 95 48

Met vriendelijke groet, 
Kalas Sportswear

Fietsen tijdens lockdown

Nederland blijft tot en met ten minste 2 maart in lockdown. Niet alleen de horeca, maar ook winkels, zoals fietsenzaken moeten hun deuren sluiten. De beperkingen binnen de sport blijven ook van kracht. Tijdens de lockdown mag je fietsen: alleen of als duo. Uiteraard geldt nog steeds: houd 1,5 meter afstand tot elkaar en anderen. Hoe je dit doet plus nog meer vragen over fietsen in coronatijd, lees je op deze pagina van de NTFU

Contact

TC de grote Plaat
p/a Paterastraat 15 6852 SJ Huissen
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK nummer 66513928
Bank NL52SNSB0937915890
t.n.v. Vereniging Tourclub De Grote Plaat

Met dank aan

© 2021 Tourclub de grote plaat

Netnog Websites