Blijf op de hoogte

Lees onze nieuwsflitsen

EIFEL CYCLING CLASSIC 2021

Beste fietsgenoten,

Vorig seizoen zijn veel toertochten in het water gevallen. Hoewel de vooruitzichten goed waren, is de toertocht van de Eiffel Cycling Classic ook afgelast de dag voor het evenement. Omdat de huisjes wel beschikbaar bleven indien gewenst, is een select gezelschap destijds toch afgereisd naar Gunderath. Zij hebben prachtige ritten in de prachtige omgeving aldaar gemaakt, beschreven door Mirko: https://tourclubdegroteplaat.nl/nieuws/26-dgp-eifel-weekend-2020

Vanuit de organisatie van de ECC hebben ze er wel weer vertrouwen in, en traditiegetrouw staat dit evenement weer gepland in het derde weekend van september. Van 17 tot 20 september zal de jubileum-editie (10-jarig bestaan) plaatsvinden. Voor meer informatie en mijn gemak verwijs ik even naar https://www.eifelcyclingclassic.nl/ voor meer informatie. Voor eenieder die mogelijk interesse heeft: kijk even op de site van de ECC en naar dat wat zij organiseren, dan kunnen we vervolgens inventariseren of we ons willen inschrijven.

Kleine voetnoot bij dit alles: ook de ECC is natuurlijk afhankelijk van de (in Duitsland) geldende corona-maatregelen. In geval van afgelasting zijn wij als deelnemers afhankelijk van het beleid van Center Parcs omtrent de betaalde deelname- en verblijfskosten. (Vorig jaar is na enig aandringen het geld teruggestort, maar het kan ook uitgedeeld worden in vouchers; ter illustratie.)

Enfin, kijk er even naar, dan gaan we binnenkort inventariseren wie er mee willen! Op naar een prachtig fietsjaar!

Groet Mirko en Jojk

Contact

TC de grote Plaat
p/a Paterastraat 15 6852 SJ Huissen
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK nummer 66513928
Bank NL52SNSB0937915890
t.n.v. Vereniging Tourclub De Grote Plaat

Met dank aan

© 2021 Tourclub de grote plaat

Netnog Websites