De Grote BBQ

Afgelopen zaterdag was dan de eerste grote BBQ, geregeld door onze feestcommissie en met de hulp van enkele clubleden.

In de middag was men druk met de opbouw en het zo goed als mogelijk windvrij maken van de locatie, want hoewel het middagzonnetje erg lekker was en een goed begin van de bbq inluidde, koelde het in de avond toch stevig af.

Joris was de bbq chef van de dag en hij had het nodige uitgedacht, het was dan ook geen simpel stukje vlees wat op de bbq ging. Samen met Mark zorgden zij er voor dat iedereen zijn kostje kreeg. De eerste gang was kipsaté met garnituur, de tweede gang was een lekker broodje runderhamburger mooi opgemaakt, om af te sluiten met een broodje pulled pork.

Onze huisfotograaf Wim Roelofs kwam ook nog even langs om een paar mooie foto’s te maken van dit evenement. Onderaan de pagina staan alle foto nog eens als dia voorstelling.

Na de nodige drankjes en met een volle maag was er aan het einde van de avond nog een kleine loterij mede mogelijk gemaakt door de Sligro, hilariteit ten top.

Al met al was het een gezellige en geslaagde eerste grote BBQ, de feestcommissie mag dus blijven en bekijken hoe ze dit volgend jaar gaan overtreffen.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.